top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCzech Make-up House

První setkání týmu Czech Make-up House!

Dlouho jsem uvažoval nad tím, jak zkvalitnit služby vizážistiky u nás v ČR. Často jsem narážel na obdobné případy nebo viděl situace, které by nemusely nastat, kdyby...a tak jsem si řekl, že s tím něco udělám…



Nejsem v tom samozřejmě sám! Vedou mě dvě Makeup and Hairstylist (dále jen MUAH )- Martina Borecká a Miss Bibi. Obě mají za sebou spoustu zkušeností ve světě krásy a nejen tam. A tak jsme se tedy společně zamysleli jak zjednodušit “život” Make-up artistovi a jak zpříjemnit službu všem klientům, ženám a mužům, kteří chtějí pečovat o svůj vzhled nebo jakkoliv využít našich služeb.

Vzniklo zastřešení pro všechny profesionální Make-up artist a Hair stylist v ČR.


Můj Czech Make-up House tým!


Cílem je vytvořit silný prověřený tým pod jednou střechou a zabránit klientovi mít obavy o konečný výsledek. Tím už do mých řad neproniká nikdo, s kým by klient měl být nespokojen. Často si dámy na slepo objednají vizážistu na svůj ples, maturitu, focení, promoci, či jinou významnou událost nebo jiný klient poptává služby MUAH a s průběhem nebo finálním výsledkem pak spokojeni nejsou. Stává se, že se na místě neshodne klient s představou, chutí, náladou či stylem makeupu a účesu. Je tedy na místě se zamyslet nad požadavky a učinit tak kroky, které je třeba brát v úvahu než si klient MUAH zabookuje. A tyto kroky já dokážu skvěle vyřešit. Znám svůj tým profesionálů a dovedu zajistit takovou MUAH, která si s klientem sedne jak charakterem, tak i stylem líčení a účesů, bude zároveň skvelým a milým společníkem a dovede výsledek k dokonalosti.


Rád bych, aby můj CMH tým fungoval ještě lépe než doposud , rozhodl jsem se uspořádat oficiálně první hromadný Czech Make-up House meeting, který proběhl 25.11.2018 v domácích prostorách YesPhoto www.yesphoto.cz , v ateliéru jednoho z mých dvorních fotografů Radka Hensleyho a za to mu patří mé velké díky!



S většinou mých MUAH jsem měl tu čest osobně spolupracovat nebo společně prohodit pár slov na nejrůznějších společenských událostech. Nicméně hromadné setkání celého Czech Make-up House mělo daleko hlubší smysl. U nás v ČR prozatím vizážisté fungovali jako samostatné jednotky, které mezi sebou nebyly až tak propojeni, vedly se i žabomyší války, které bohužel někdy samotný klient pociťoval. Mým cílem je sjednocení Makeup and Hair stylistů a vytvoření přátelského prostředí, které se v první řadě odrazí na kvalitě práce , nadšení a chtíči vzdělávat se a posouvat dál. Klienti tak budou spokojenější a na svou usměvavou MUAH z Czech Makeup House se vždy budou těšit jako na příjemný zážitek s úžasným výsledným efektem.


Měl jsem toho tolik na srdci, že se povídalo a povídalo.

Na mém meetingu se sešlo více jak 20 MUAH z Prahy a okolí. Navzájem jsme se seznámili a stihli prohodit pár slov. Z původního plánovaného 1,5-2h meetingu byly 3h jak nic a ještě by se povídalo dál. Padlo několik zajímavých návrhů ze strany mého týmu, jak zkvalitnit služby. Jsem za to nesmírně vděčný, každou radu či nápad ocením a jsem tomu otevřen!

Zjistil jsem, jak působím na své okolí a mám obrovskou radost z toho, že jsem na dobré cestě. Mám po boku dvě silné a nadané ženy, které mi dodávají energii, myšlenky, kreativitu a dávají mi chuť budovat můj tým tak, abych se jednoho dne stal nezaměnitelnou značkou ve světě krásy!

Můj tým se na meetingu dozvěděl vize, které mám do budoucna a co chystám pro ně, ale i pro mé klienty! Je nesmírně důležité vnadit a ladit svůj tým a stejně tak nadchnout nejen ženy, které se chtějí líbit a milují svět kosmetiky, ale i každého klienta, který využívá mé služby,aby vše mohlo růst.


Jednou, velice příjemnou novinou bylo oznámení, že se Czech Make-up House zúčastní veletrhu Svatební Dny v hotelu Clarion 11.-12.1.2019, kde se můžete s mým týmem osobně potkat a rovnou si vyzkoušet předsvatební zkoušku a nebo se jít mrknout na profesionálně upravené “nevěsty” modelky v rámci svatební přehlídky těch nejkrásnějších svatebních šatů z celé ČR.


Těším se na vás !


Váš Czech Makeup House, dům plný profesionálů a krásy.




Hashtag your posts


72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page