top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraCzech Make-up House

Nač svatební make-up? Vždyť to stojí majlant!



V první řadě nám naskočí do hlavy další finanční položka...říkáte si, ne to přece zvládnu sama nebo mě pomůže sestra. V dalších dnech si dáte schůzku s fotografem, který se vás začne vyptávat, jestli už máte zajištěnou vizáž. Je náročné retušovat 200 fotek s nečistou pleťovkou nevyspalé nevěsty.

Do toho se přižene maminka, že vás může učesat její skvělá kadeřnice. Kamarádky začnou chodit s fotkami make-ups a hair styles z Pinterestu a Instagramu. Do toho svědkyně přinese katalogy svatebních šatů a kolotoč může z vesela začít...brouk do hlavy nasazen!


V prvé řadě je důležité vědět v jakých barvách se bude svatba odehrávat, v jakém stylu a jaké šaty budete mít ve svůj den na sobě. Výhoda MUAH (make-up artist & hair stylist) je ta, že jsou jak chameleoni. Dokáží splnit ledasco a vaše i nemožná přání mění v realitu. Stačí si jen dobře vybrat.



Jak nešlápnout vedle?


Je pravda, že vizáž je hodně tenký led..buď trefíte moc dobře a nebo ani vůbec. Často střed nebývá. Ale kdo by chtěl na své svatbě vypadat jen středně krásně, že:-)?! Od toho jsou neskutečně důležité PŘEDSVATEBNÍ ZKOUŠKY na kterých se často nevěsty snaží ušetřit. Hned Vám povíme proč si to rozmyslet.

Jedině tak zjistíte co vám opravdu sluší bez tlaku a stresu v den svatby a také zjistíte zda si i lidsky rozumíte s MUAH, která s vámi bude trávit poslední hodiny vaší sladké “svobody”. Společně vše proberete do detailu. Odnesete si fotografie na které doma ještě parkrát mrknete a proberete to společně se svojí rodinou nebo přítelkyněmi. Nejednou se nám stalo, že se celý look ještě změnil. Se zkouškou se tak vyhnete nespokojenosti, nefunkčnosti, časovému nedostatku a obrovskému stresu v den svatby.





Ta která z vás už začala hledat MUAH asi ví, že se ceny mohou hodně lišit. Svatební balíček včetně předsvatební zkoušky pořídíte v rozmezí 3000 - 6000,-. A co teď?? Když to jde za tři, tak beru tu za tři.

Vemte si do rukou prezentaci každé MUAH. V klidu si projděte portfólia, recenze a v neposlední řadě i instagram, kde často uvidíte jak MUAH opravdu funguje. Často skvěle upravené fotky z ateliérů krásných modelek neodpovídají reálu. Ty jsou vhodné k oficiálnější prezentaci. Je však super kouknout i na ty reálné nevěsty, které byly v předešlých letech spokojené a MUAH je mají hrdě uvedené ve svém portfolku na FB nebo IG. Cena Vám může napovědět o zkušenostech, kvalitě, technice, produktech a například lokalitě samotné MUAH. Vše ostatní zjistíte na předsvatební zkoušce, když už vám portfolko sedlo do oka. Je důležité si navzájem porozumět a vytvořit tak make-up a hair style, který vám padne na míru!


2v1? Co to je?


Představte si, že se domlouváte s cukrářem, kapelou, floristkou, svatebním místem, cateringem, speciálním programem a pak řešíte ještě dalších 150 hostů zda všichni přijedou, jakou mají dietu a kde budou sedět. V posledních letech se snažíme nevěstám ulehčovat a máme tak k dispozici službu 2v1, kde Vás dokonale nalíčí a učeše jedna MUAH. Nevěsty si tuto službu neskutečně chválí a mají prostor, tak vyřešit svoji vizáž jedním šmahem.


My Vám tu krásu prostě dovezeme až na svatbu. Vám se stačí jen trošku vyspat:-)



73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page